En fantastisk sjov kuffert til dit barn

By:

Disse kufferter fra Trunki er der mange gode grunde til at give til sit barn til jul, fødselsdag eller måske en forestående ferie. Kufferterne er kort sagt dyre- og ”eventyrs”-kufferter med forskellige designs, som gør, at barnet kommer til at elske at pakke, transportere og passe på sine egne ting. De har mange gode funktioner, er meget populære, og du får her tre gode grunde til, hvorfor du roligt kan give dit barn en kuffert fra Trunki.

 

Lær dit barn at passe på sine egne sager

En af de sikre grunde til, at Trunki kufferter er meget populære hos forældrene rundt omkring, er, at de er eminente til at lære dit barn, at man skal huske at have sin taske eller kuffert med sig. Kufferterne bliver sat i øjenhøjde med barnet så at sige, så der bliver dannet et bånd. Dermed er det ikke bare en ting, som barnet ”glemmer” og lader stå – tværtimod. Det er dermed en god genstand til at lære barnet at passe på egne sager og tilegne sig ansvarlighed.

 

Masser af leg med kufferten

Som sagt er disse kufferter fra Trunki enormt gode til at danne et bånd med barnet. Det er de fordi, kufferten er udformet som en skabning eller som et dyr. Med hjul, træksnor og en siddeplads på ryggen bliver det nemlig også genstand for leg og glæde – og ikke kun noget kedeligt og banalt. Man kan køre rundt på kufferten, og den rummer generelt masser af leg.

 

En kuffert til ethvert barn

Trunki kufferterne kommer i mange forskellige designs og udgaver. Én model ligner en pirat, en anden en zebra og en tredje en tiger. Dette er dog blot tre af rigtig mange forskellige modeller, som tillader dit barn at få netop dén kuffert, som han eller hun synes er sjovest, sødest eller sejest.