Gode og sikre rulleskøjter lavet til børn

By:

Mine børn kan lide det meste. Fra computerspil til byggeklodser, og som de fleste børn kan de også godt lide at komme ud at røre sig på forskellig måde. Da vi bor et sted med mange stier, hvor der ikke kører biler, så er rulleskøjter og løbehjul lige sagen, for det kan de gøre, uden der er fare for trafik, der kan være farligt.

På med sikkerhedsudstyr og de rigtige rulleskøjter

Der er intet i vejen med at finde rulleskøjter til børn, for børn har brug for en anden slags sikkerhed, end os voksne. Den skal sidde ordentligt til både fod og ankel og give en god beskyttelse, så det er nemt at køre. Det sagt, så skal hjelm og beskyttelse i øvrigt også på, inden de skal ud. Samtidig må det gerne være lidt sejt, for ingen børn gider et par rulleskøjter, der ikke er moderne og fede.

Derfor kiggede jeg på udvalget hos farmorsoutlet.dk, der har et stort udvalg af rigtig flotte og gode rulleskøjter, der er fremstillet særligt til børn. Og som forældre sætter jeg også pris på, at størrelserne kan justeres, så de ikke kun kan bruges en halv sæson, for fødder vokser på børn, næsten som ukrudt.

De faldt i god jord

Jeg vovede forsøget og købte rulleskøjter til begge unger, og det har jeg ikke fortrudt. De ruller frem og tilbage sammen med alle de andre børn i kvarteret, og det er rart at se dem komme ud og brug deres krop og arbejde med deres motorik samtidig. De synes også selv, det er sjovt, så det er helt sikker noget, der bliver brugt rigtig meget. Men det trækker ned, at de ikke må tage dem med i skole.

Jeg kan kun anbefale rulleskøjter til børn og Farmorsoutlet. Begge dele har været en gevinst for vores husholdning, og det har bragt smil på læben hos ungerne.