Hav glade børn med på din næste rejse

By:

Det er ikke det samme at rejse alene, som det er at rejse med børn. Når børn er med som passagerer, kommer der lige pludselig en del ekstra ting, som man skal tage hensyn til og højde for. De skal underholdes undervejs, så de ikke keder sig og larmer. Ydermere skal der pakkes ekstra ting i kufferten såsom legetøj, børnetøj og ekstra håndklæder. Men det er faktisk muligt at kombinere disse to aspekter i én enkelt genstand. Med en børnekuffert fra Trunki bliver leg, underholdning og det praktiske nemlig kombineret i en og samme kuffert. Du kan i denne artikel læse mere om de populære børnekufferter fra Trunki, så du kan blive inspireret til din næste rejse.

 

Sjove børnekufferter, der er designet som dyr

Det unikke ved børnekufferterne fra Trunki er, at kufferterne er designet som sjove dyr. Dyrene spænder fra køer og giraffer til pirater. Derudover er kufferterne udviklet sådan, at barnet kan sidde på kufferten og blive trukket afsted. På denne måde kan barnet hurtigt udvikle et personligt forhold til kufferten, hvilket er godt for barnets fantasi. Dette kan ligeledes være med til at gøre barnet mere tryg, da barnet vil føle et vis forhold til kufferten. Størrelsen på børnekufferten er 18 liter, og dette betyder, at der er god plads til at medbringe barnets ting deri. Dog er kufferten fortsat lille nok til at fungere som håndbagage, og barnet vil derfor have mulighed for at medbringe kufferten i flyet.

 

Med en børnekuffert fra Trunki vil der altså være god plads til at medbringe barnets genstande. Derudover er kufferten som sagt sjov at køre på, og barnet kan få et forhold til kufferten. Det gør det meget sjovere at vente ved bagagebåndet i lufthavnen, når I skal afhente jeres kufferter. Barnet kan eksempelvis få kufferten Trunki Harley, som er designet som en mariehøne.