Husker du motorisk og sanseligt legetøj til de mindste?

By:

Noget legetøj er ganske enkelt bedre end andet. Man kan selvfølgelig sige, at det må være barnet, som er den afgørende magt for, hvilket er godt, og hvilket er kedeligt. Men faktisk er der legetøj, som nærmere kan betegnes som udstyr, fordi det er fremstillet med fokus på sanser og motorik, som til sammen vil skabe sjov leg. Sådan noget legetøj producerer eksempelvis KREA, som endda gør det på lækker vis. Deres legetøj er nemlig kvalitet, og det er perfekt til ethvert barn med lyst til sjov leg. Dette kommer blandt andet til udtryk i en KREA sansegynge eller balancecykel, som på ganske fin vis indikerer, hvad de producerer til de mindste.

 

Løbecykler til både drenge og piger

Især KREAs løbecykler, eller balancecykler, er yderst populære – både blandt børn og voksne. De voksne holder meget af cyklerne, fordi de til hver en tid medfører sjov leg og store smil på guldklumpernes læber, og fordi de udvikler børnene i en sund motorisk retning – børnene, de elsker løbecyklerne, fordi de på nemmeste vis er i stand til at håndtere cyklen og selv bestemme farten, men også fordi de nemt kan komme af og på. Med andre ord er disse løbecykler altid en succes.

 

En anden årsag til, at løbecyklerne til hver en tid vil være et godt køb til familiens mindste, er, at de er perfekt fremstillede, således at der er tænkt på det hele. For udover at cyklerne helt basalt set udvikler både barnets fysiske og mentale kapaciteter på bedste og sundeste vis, så kan eksempelvis sæde og styr også nemt højdejusteres. Hjulene er af hård plast, så de fungerer problemfrit, ligesom det lave stel tillader nem af- og påstigning. Derudover findes de selvfølgelig også både i rød og blå, så der er lidt af hvert hvad smag angår.  

Posted in: KREA