Jeg kunne ikke få mine børn ud i den friske luft! Men…

By:

Som forældre er der ikke noget, man hellere ser, end hvis ens børn løber rundt ude i det gode vejr og leger. Dog er det ofte sådan, at man ikke kan få sine børn ud af døren, og det er en skam, da det betyder, at børnene ikke får den daglige motion, de bør få.

Dette problem havde jeg også, da jeg med mine to drenge havde et dagligt dilemma vedrørende udendørs leg, idet jeg ikke kunne motivere dem til at forlade deres iPads og PS4. Men så faldt jeg over en ide, der ændrede det hele. Pludselig kunne jeg få dem ud i det gode vejr, og det blev modsat lidt af en kamp at få dem ind igen. Ideen gik ud på, at jeg gav dem hver et par rulleskøjter, som de kunne køre rundt på på terrassen, og så blev der ellers kørt fra tidlig morgen til sen aften.

Sådan vælger du det rette par

Da jeg første gang stod over for den problemstilling, at jeg skulle vælge et par rulleskøjter, blev jeg ærlig talt en smule skræmt. Der var mange flere forskellige modeller og typer, end jeg havde regnet med, og jeg vidste ikke lige, ud fra hvilke kriterier man skulle vælge. Men da blev jeg klogere, da jeg på en webshop spurgte mig ad. Hurtigt fik jeg tilbagemelding, og kun 30 minutter senere havde jeg bestilt rulleskøjter til mine to drenge. I kontakten med supporteren blev vi enige om, at begge skulle have et par klassiske rulleskøjter med sikkerhedsudstyr til. Selvom de ikke havde prøvet det før, ville det nemlig være en skam at vælge de nemmere og mere begrænsende rulleskøjter, hvis der alligevel kun gik en uge, førend de havde lært at stå som øvede.

På den måde blev det faktisk nemmere at finde rulleskøjter til børn.