KREA sansegynge

By:

Som nybagt mor vil man selvfølgelig gerne have det bedste til sit barn. Der findes utroligt meget børneudstyr og legetøj på markedet, og det kan godt være lidt af en jungle at navigere rundt i. Derfor vil jeg lige komme med en anbefaling af et supergodt mærke, som både jeg og Cornelia har været rigtig glade for – nemlig KREA. 

KREA er et anerkendt dansk mærke, som i høj grad har fokus på, at motorik og sanser udvikles og stimuleres, samtidig med at det er sjov leg. Som mor er det jo dejligt at vide, at man ved at give sit barn det rette legetøj kan støtte op om en optimal udvikling. Udover funktionaliteten har legetøjet fra KREA en uovertruffen kvalitet. Det meste er fremstillet i træ og er så solidt, at det kan holde i mange år frem. Derfor er det ofte også legetøj fra KREA, som man ser rundt omkring i børnehaver og vuggestuer, da det kan holde til det daglige slid. 

Noget af det, som Cornelia har været mest glad for, er det skønne aktivitetsstativ. Det kan hun ligge og hygge sig under i lang tid. Det er lavet i træ og har en masse søde vedhæng i sjove farver, som er sjove at gribe ud efter. Her bliver motorikken for alvor udfordret og oparbejdet. Samtidig er det skønt for os forældre, at dette stativ er lidt blidere ved øjnene end mange andre aktivitetsstativer, hvor der skejes helt ud med farver og plastic. 

Når Cornelia bliver lidt ældre, skal vi helt sikkert prøve en KREA sansegynge, som vi har hørt utroligt meget godt om – både i vuggestuen og i mødregruppen. Sansegyngen skulle have en super beroligende effekt, samtidig med at den stimulerer både sanser og motorik. Den kan bruges både inde og ude, og sikkerheden er selvfølgelig helt i top, når det er KREA. 

Posted in: KREA