Pokemon er ikke kun et spil

By:

Når man som jeg er glædeligt uvidende om de ting, som rører sig blandt børn, så kan det komme som en stor overraskelse, at Pokemon ikke kun er er en tegnefilm og et spil, som vist nok handler om at fange fiktive dyr i en virtuel verden, men også er legetøj, dukker og andre ting, som børn i alle aldre kan lege med og samle på.

Julegaver i en ukendt verden

Jeg var ikke klar over det, men jeg kom på en større opgave, da jeg skulle finde julegaver til børnebørnene, og de alle ønskede sig noget med Pokemon, og de mente ikke spil.

Heldigvis er jeg forholdsvis computerkyndig, så jeg kastede mig over nettet, og hurtigt fandt jeg hjemmesiden farmorsoutlet.dk. Der var der nogen, som kunne hjælpe mig, hviket de meget villigt gjorde med det samme, jeg ringede til dem. De kunne godt fornemme, jeg var meget uvidende om dette nye område, men de guidede mig sikkert igennem det hele, og de gjorde alt, de kunne, for at jeg sikkert kom igennem det og fik lidt viden om det, som de kære små leger med i dag.

Alt til leg og glæde

Jeg kiggede på det store udvalg af pokemon-legetøj og andet godt, som de har hos farmorsoutlet.dk og valgte noget ud til hver af børnebørnene. Det hele gik meget let, og det var meget hurtigt at finde det. Jeg var meget forundret over de gode priser, de havde, men så fik de solgt det mere, for budgettet til gaverne skulle jo bruges.

Jeg fik købt alt fra bamser til nøgleringe, og der var figurer og de specielle bolde, der bruges til at fange forskellige figurer i spillet. Mulighederne var utallige, og det hele kom frem i god tid inden jul, så jeg havde rigeligt med tid til at hygge med at få det hele pakket godt ind, så der også var tid til at hygge.

Posted in: Pokemon