Sjove pokemon figurer

By:

Hvis du har undret dig over hvad det spøjse ord pokemon dækker over, så er du helt sikkert ikke den eneste. Hvis du ikke har været barn eller selv har haft yngre børn i 90’erne eller 00’erne, så er der nemlig stor sandsynlighed for, at du ikke aner hvad en pokemon er.

Pokemon er nogle små sjove væsner, som stammer fra tegenfilmene af samme navn. De ligner typisk nuttede udgaver af dyr eller fabelagtige skabninger og så har de store superkræfter, som de bruger flittigt, når de kæmper imod hinanden. Hele det eventyragtige univers stammer fra Japan, hvor det blev skabt i 1995, men de små væsner er idag kendt over hele verden blandt børn og unge. Idag er pokemons blever utroligt populære igen, og hele universet omkring de små væsner har fået et kæmpemæssigt comeback. Det betyder at pokemon endnu en gang er blevet et af de hotteste emner indenfor både tegnefilm og alle de artikler, som er vokset ud af universet. Pokemon bliver nemlig ikke kun bag skærmen. Der findes idag et stort udvalg af legeartikler, som er baseret på den populære tegnefilm. Alt fra bamser og figurer til pokeballs (som er de bolde pokemonerne lever i, når de ikke er ude at kæmpe) og spillekort kan erhverves og skabe skyhøj glæde hos ethvert barn, der har en god fantasi. 

Især spillekortene er utroligt populære blandt de fleste børn. Med dem kan man samle de forskellige pokemons og spille med andre der også samler på kortene. Når man køber en pakke pokemonkort følger der desuden en kode med, som giver adgang til at spille online. Universet strækker sig altså vidt ud mellem det virtuelle og det reelle univers, og det får virkelig børnenes fantasi til at arbejde på højtryk. Hos farmorsoutlet.dk kan man finde et stort udvalg af de sjove pokemon figurer, som sikrer mange timers sjov og leg. 

Posted in: Pokemon