To gode julegaver til børnene

By:

Julen nærmer sig med hastige skridt, og dette betyder, at det er tid til at købe julegaver, og dette kan til tider være svært. Dog har vi i denne artikel samlet to forskellige gaver, som er ideelle at give sine børn, børnebørn, niecer, fætre eller lignende. Begge produkter er fra mærket KREA, som har fokus på legetøj, der både er sjovt og lærerigt. Dette betyder, at barnet med legetøj fra KREA både vil være underholdt samt få styrket sine sanser og motorik gennem leg. Dette er en fantastisk kombination, som barnet og forældrene uden tvivl vil sætte stor pris på.

 

KREA løbecykel

Den første vare er KREA løbecykel. Denne løbecykel fås i rød og i blå, og den er derfor perfekt både til drenge og piger. Stellet er af solidt metal, og hjulene er af plast. Endvidere er hjulene punkterfri, og man skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt hjulene pludselig punkterer. Løbecyklen er af lille højde, og dette gør det nemt for barnet at kravle op på løbecyklen samt kravle ned igen. Når barnet anvender løbecyklen, vil barnet træne sin motorik. Derudover vil løbecyklen stimulere barnets mentale og fysiske udvikling, og det er derfor en virkelig god gave. Løbecyklen egner sig bedst til børn, som er 2 år eller mere.

 

KREA dukkevogn

Den anden gave egner sig specielt til piger. Denne gave er en dukkevogn, hvor barnet kan få glæde af legetøjet i timevis. Kreativiteten sættes i spild, når barnet putter dukker i vognen og kører frem og tilbage med den. Barnets grovmotorik styrkes, når barnet går, og finmotorikken styrkes, når barnet ligger ting ned i vognen. Ydermere kan barnet lære at gå med dukkevognen, eller barnet kan lære at rejse sig op. Alt i alt er der mange muligheder med denne dukkevogn, og den egner sig godt til børn i alderen 1-4 år. Dukkevognen er selvfølgelig i høj kvalitet, og derudover er den fri for farlige stoffer.

 

Er du på udkig efter julegaver, kan KREA løbecykel og KREA dukkevogn uden tvivl anbefales.

Posted in: KREA